Spring til indhold

Hvorfor vælge mig?

Jeg vil fortsat gerne dele ud af den viden, erfaring og faglighed jeg har oparbejdet på hjerneskadeområdet.

Med fysioterapeutisk baggrund har jeg i 25 år arbejdet som afdelingsleder og faglig ansvarlig med neurorehabilitering på højt specialiseret niveau på Neurocenter Østerskoven – et døgnbaseret rehabiliteringstilbud i fase 3.

Jeg har sammen med mit tværfaglige personale set og arbejdet med hundredvis af borgere med lige så mange kombinationer af kognitive og sensomotoriske vanskeligheder.

Jeg har faciliteret og støttet den tværfaglig udredning og beskrivelsen af borgerens vanskeligheder og ressourcer.

Jeg har faciliteret rehabiliterende indsatser og kompenserende neuropædagogiske strategier i borgernes bestræbelse på at genvinde mestringsevnen.

Jeg har beskæftiget mig med, hvordan man opbygger en neuropædagogisk tænkning og tilgang i personalegruppen, der fremmer – og ikke kommer til at hæmme – det arbejde, mennesker ramt af hjerneskade og deres pårørende skal præstere i processen mod et nyt ståsted. Det vil sige, hvordan man tværfagligt bærer sig ad med at give en hjælp, der er hjælpsom.

Jeg har i mange år undervist personalegrupper i neuropsykologi og neuropædagogik bl.a. på baggrund af uddannelsesforløb i 2012-2013 hos Dorthe Birkmose, UCL

Endelig har jeg mærket den ledelsesmæssige udfordring når usikkerhed, tvivl og afmagt i svære sager rammer os.

hANNE